12. června 2023 11:17

Sklápěčka s přívěsem skončila ve škarpě. Podívejte se, jak si odtah poradí s netradičním problémem

Dálnice vedoucí peklem S11 (10) – Vyproštění tahače

Jak vyřešit zapadnutí přívěsu v příkopu? Profesionálové z odtahové služby si i s tímto problémem hravě poradí.

Vyprošťování auta z příkopu není žádná legrace, obzvlášť když je tím autem sklápěčka s přívěsem, která sjela ze silnice. O tom vědí své i zaměstnanci firmy Aggressive Auto Towing Ltd. Jejich těžkou práci ostatně uvidíte v pořadu Dálnice vedoucí peklem na Prima Zoom, kde prominentní odtahovou službu čeká nejen tato zakázka.

Příběh tří bratří

Firma Aggressive Auto Towing byla založena roku 1986 bratry Davisovými, šlo o malou lokální odtahovku. Dva ze tří bratrů se po čase vydali svou vlastní cestou, a tak zůstalo vedení firmy na Jasonovi Davisovi a jeho ženě Sherri Crowther. Když Sherri v prosinci roku 2018 zemřela, musel se o Aggressive Auto Towing postarat Jason a jeho tři děti. Malá rodinná firma se postupně rozrůstala, až se z ní stala patřičně velká společnost, vyprošťující zapadlá a převrácená auta v celé oblasti Fraser Valley v Britské Kolumbii.

Čtěte také: Smrt chlapce na závodech tahačů: Bylo to jinak. Snažil se náklaďáku vyhnout, tvrdí svědek

V seriálu Dálnice vedoucí peklem se zaměstnanci firmy snaží dostat ze škarpy sklápěčku s přívěsem pomocí rotátoru, což není snadný manévr. Během operace hrozí, že přívěs narazí do odtahového auta, takže zaměstnanci musejí situaci hlídat a případně rotátor včas zastavit. Naštěstí jsou zaměstnanci Agressive Auto Towing zkušení profesionálové, a tak se přívěs brzy ocitne zpět na silnici.

Zdroj: Aggressive Auto Towing

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom