24. srpna 2022 05:00

Časopis Prima ZOOM vychází s Vojtou Dykem na titulce

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 25. srpna. Kdo zdobí titulku tentokrát? Patří mezi nejobsazovanější české herce a většina žen by asi souhlasila, že je také jedním z nejpřitažlivějších mužů naší divadelní i hudební scény. Vojta Dyk se brzy představí jako Il Boemo. A věděli jste, že je také vášnivý chalupář? Šéfredaktorka Lenka Klicperová s ním vedla zajímavý rozhovor o vytahaných svetrech, tichu a špinavé práci.

Aktuální vydání přináší rovněž další poutavá témata. Představíme zajímavé osobnosti, které se objevily v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Představíme vám také 7 záhad, se kterými si lámou hlavu vědci a které odolávají zdravému rozumu. Odhalíme, proč ještě nikdo nenašel Atlantidu. Budeme se věnovat Bermudskému trojúhelníku. Představíme civilizace, které záhadně zmizely. Ochutnáme pravý americký bourbon. Víte, co se skrývá pod pojmem eugenika? Poznáte nacistické letectvo, které sice předběhlo dobu, ale přesto vyhrát nedokázalo.

I když léto pomalu končí – bez cestování to nejde. Společně s partnerem čísla CK Blue Style uvádíme další cestovatelský speciál. Prozradíme vám 10 důvodů, proč se zamilovat do Maroka. Vydáme se po jeho úchvatných městech. Překvapivě se osvěžíme v poušti. Z cestování to zdaleka nebude všechno – zavítáme i za kuriozitami ostrova Sao Miguel nebo na ostrovy, kde vládnou draci.

Z dalších zajímavostí prozkoumáme dějiny kouření nebo umění kamufláže v přírodě. Ale tím výčet různorodých zajímavostí nekončí. Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz a bude jim chodit 4x ročně rovnou do schránky.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom