19. září 2024 16:43

Podzimní vydání časopisu Prima ZOOM přináší rozhovor s Terezou Pergnerovou

Třetí letošní vydání časopisu přináší rozhovor plný lidskosti s Terezou Pergnerovou, která v něm otevřeně hovoří o svém pohledu na život a stárnutí i o tom, co všechno našla v tichu venkova. A to není vše, co nové vydání nabízí. Těšit se můžete na inspirativní příběhy osobností, historická dobrodružství a nečekané zajímavosti z různých koutů světa. Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 19. září.

Nejen o potřebě laskavosti, přirozenosti a lásce k obyčejným lidem, ale i o tom, co našla v tichu venkova, si Tereza Pergnerová v rozhovoru povídala s Marií Bordier. Terezu Pergnerovou všichni znají jako skvělou moderátorku. Nyní moderuje novou seznamovací reality show Honeymoon –  líbánky k nepřežití. V rozhovoru se zároveň svěřuje, že stárnutí pro ni rozhodně není strašákem.

Nové číslo časopisu přináší také bližší pohled na několik známých tváří z populárního pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Představí se v něm například herečka Zuzana Kronerová, herec Václav Neužil či klavírista Petr Malásek. Tito hosté nejen baví, ale také inspirují svými příběhy a kariérními cestami. Časopis však nepřináší pouze kulturní témata. Jeden z článků varuje před nebezpečím ve stavitelství. Stavby mohou vypadat na první pohled bezpečně, ale problémy se často projeví až po mnoha letech.

Máte rádi historii Divokého západu? Pak vás potěší článek šéfredaktorky Lenky Klicperové, která poukazuje na to, že do historie nepatřili jen legendární kovbojové, ale také ženy střílející lépe než profesionální lovci.

Na své si přijdou i milovníci přírody, kteří se prostřednictvím článků vydají do krásných krajin, jako je Azurové pobřeží, které nabízí víc než jen luxusní jachty a pláže. Fotograf Petr Horálek vás zavede pod noční oblohu, kde se společně pokusíte zachytit vzácné nebeské události. Časopis také přináší fascinující kulturní tipy a rekordy z oblasti říše vodopádů.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz. Bude vám chodit 4x ročně rovnou do schránky. Navíc si můžete objednat roční předplatné magazínu s dárkem v podobě rodinné vstupenky do DinoParku podle vlastního výběru v hodnotě 790 Kč. Zažijete nezapomenutelný výlet do druhohor pro dva dospělé a dvě děti. Za čtyři vydání magazínu s tímto dárkem zaplatíte pouze 399 Kč. Předplatné magazínu Prima ZOOM je totiž ideální dárek pro každou příležitost všem milovníkům poznávání i zábavy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom

Posedlost sluncem

Dokumentární / Cestopisný / Historický / Kulturní a společenský