20. června 2023 13:00

Druhé vydání čtvrtletníku Prima ZOOM (v letošním roce) bude opět plné zajímavostí – o strašidlech evropských hradů i hledání smyslu v bolesti

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 22. června.

Tentokrát vám přinášíme otevřený exkluzivní rozhovor s jedinou českou Miss World Taťánou Kuchařovou o druhé šanci, bolesti, závisti i kráse – rozhovor opět vedla šéfredaktorka Lenka Klicperová, která aktuálně pracuje na válečné reportáži na východní frontě na Ukrajině. Bulvární svět sleduje s napětím rozchod Taťány s bývalým manželem Ondřejem Brzobohatým. Ona se snaží mediální útoky ustát a dostat šanci na novou lásku. Její život prozatím provázely jen úspěchy. Teď se doposud naše jediná světová Miss World soustředí na nový život a snaží se najít v bolesti, kterou prožila, smysl.

Aktuální vydání přináší velké množství zajímavých témat. Tradičně nakoukneme do zázemí známých osobností z pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Podíváme se na zoubek konspiracím a nesmyslům, které vládnou světu. Budeme pátrat po důkazech o UFO. Představíme vám skutečného lovce upírů. Studenou válku připomenou závody v atomových katastrofách. Ochutnáme tekuté zlato Skotů. Odhalíme tajemství hradů a jejich strašidla. Poznáme žraločí ženu, která má pro strach uděláno. Zadovádíme si s roztomilými vydrami, které ovládly Singapur. Nakoukneme do zákulisí klasické fotografie. Zazávodíme si s nejrychlejším sprinterem říše zvířat – gepardem.

Léto je tady – a to je nejlepší čas na dovolenou. Společně s věrným partnerem čísla CK Blue Style navážeme na oblíbený cestovatelský speciál. Protože milujeme Středomoří, vezmeme vás na pět zajímavých míst. Cestovatelské zážitky si také užijete v netradičním a dobrodružném cestopisu z marockých hor mezi Amazighy – svobodnými lidmi. A samozřejmě se můžete těšit na další zajímavostí.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz. Bude jim chodit 4x ročně rovnou do schránky. Navíc si můžete objednat roční předplatné magazínu s dárkem v podobě balíčku luxusní brazilské kávy L’OR v hodnotě 460 Kč (obsahuje zrnkovou kávu L’OR Espresso Brazil 500 g společně s kapslovou kávou L’OR Espresso Colombia pro Nespresso kávovary), se kterým se ponoříte do světa objevování jihoamerické kávy. Poznejte to nejlepší, co kávový svět Jižní Ameriky nabízí! Za 4 vydání magazínu s tímto lahodným dárkem zaplatíte pouze 382 Kč. Předplatné magazínu Prima ZOOM je totiž ideální dárek pro každou příležitost pro všechny milovníky poznání, zábavy i dobré kávy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom