20. září 2023 17:45

Trojka čtvrtletníku Prima ZOOM bude hodně aktuální – dozvíte se, kdo nám krade spánek nebo kdo byl Prigožin

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 21. září. Tentokrát se šéfredaktorka Lenka Klicperová potkala na popovídání i focení se svéráznou herečkou Bárou Hrzánovou.

Je to diva s pírkem ve vlasech – svobodomyslná, trochu prostořeká, pevná ve svých názorech a postojích. Nepřijde jí na tom nic divného nebo snad výjimečného. Říká, co si myslí, a je jí úplně fuk, co na to ostatní, je obdivuhodná. To je prostě Bára – herečka, zpěvačka, angažovaný občan. Ve vlasech stále nosí ptačí pírko a nejvíc hrdá je na svého syna Tondu.

Aktuální vydání přináší jako už tradičně velké množství zajímavých témat. Opět vám představíme známé osobností z pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Spoustu lidí bude zajímat, kam se ztrácí náš spánek a jaké špatné návyky jej ovlivňují. Představíme desperáta ze starých časů – jednoho z nejkontroverznějších zločinců současnosti Jevgenije Prigožina. Prozkoumáme omamnou krásu zlata, které nepřestává fascinovat už celá staletí. Představíme vám zavařeninového krále Nicolase Apperta i špióna na dvou kolech Ernsta Degnera, který utekl jako James Bond. Ohlédneme se za bitvou u Sudoměře a geniálními strategiemi Jana Žižky. Zavítáme do domů nejkrutějších diktátorů všech dob. Rudolf Hrušínský nejml. vám představí svou knihu Agrometal, která je inspirovaná stejnojmenným televizním seriálem. Poodhalíme tajemství železné dámy – Eiffelovy věže. Podíváme se do podzemí v údolí Loiry. Zaostříme také na přírodu a svět zvířat. Podaří se nám zkrotit zlou zvěř? A jak bojovat s invazivními druhy? Ale tím výčet zajímavých článků zdaleka nekončí.

Společně s věrným partnerem čísla CK Blue Style pokračujeme s oblíbeným cestovatelským speciálem, protože cestovat se dá kdykoli. Tentokrát poznáme skrytou perlu Arabského poloostrova – Omán. Odtajníme vám 5 důvodů, proč jej navštívit, a doporučíme i zajímavosti v jeho okolí. Zavítáme také na tající Špicberky a ukážeme polární expedici, která opravdu prověří vztah.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz. Bude jim chodit 4x ročně rovnou do schránky. Navíc si můžete objednat roční předplatné magazínu s dárkem v podobě balíčku luxusní brazilské kávy L’OR v hodnotě 460 Kč (obsahuje zrnkovou kávu L’OR Espresso Brazil 500 g společně s kapslovou kávou L’OR Espresso Colombia pro Nespresso kávovary), se kterým se ponoříte do světa objevování jihoamerické kávy. Poznejte to nejlepší, co kávový svět Jižní Ameriky nabízí! Za 4 vydání magazínu s tímto lahodným dárkem zaplatíte pouze 382 Kč. Předplatné magazínu Prima ZOOM je totiž ideální dárek pro každou příležitost pro všechny milovníky poznání, zábavy i dobré kávy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom