Po setkání s UFO jim vypadaly vlasy a sloupala se jim kůže. Zvláštnímu incidentu přihlíželo 21 vrtulníků

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno S1 (4) - Druhý příchod

Většina zpráv o pozorování UFO neboli UAP sestává z vizuálního kontaktu. V těch horších případech mluví oznamovatelé přímo o únosu, během něhož byli podrobeni neznámé proceduře, po níž nezůstanou žádné stopy. To, co se ale odehrálo 29. prosince 1980 poblíž města Huffman v Texasu, po sobě nechalo hmatatelné stopy a vážně ohrožené zdraví.

Zmíněného večera jelo po silnici oblastí Piney Woods auto, s nímž Becky Cash, Vicki Landrum a její sedmiletý vnuk Colby směřovali do Daytonu. Mezi stromy se náhle objevilo podivné jasné světlo, které se začalo vznášet nad vrcholky stromů. Brzy se začalo přibližovat k silnici, až bylo skoro u auta. Hluboce věřící Vicki Landrum napadla jediná věc – je svědkem druhého příchodu Krista. Obě ženy tedy vystoupily z auta, aby se tou nádherou pokochaly. To, co je následně potkalo, ale mělo do náboženské extáze daleko.

Místo osvícení přišlo ozáření

Jak uvidíte v pořadu Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno v pátek večer na Prima ZOOM, zdrojem světla nebyla božská entita, ale velký zářící objekt ve tvaru diamantu, jemuž ze spodku šlehaly plameny. Auto i vše kolem se rozpálilo a obě ženy i Colbyho začala pálit kůže. Náhle se objevily vrtulníky, jichž sedmiletý chlapec napočítal celkem 21. Plavidlo se začalo vzdalovat a vrtulníky letěly za ním a ohromeným ženám zůstal jen pořádný šok a pocit pálení. Jakmile všichni dorazili domů, pocítili kromě spálenin také nevolnost. Padaly jim vlasy, loupala se jim kůže a více než měsíc strávili v nemocnici. Podle všeho je zasáhla nemoc z ozáření.

Čtěte také: UFO, či podvrh? Spor o podivná těla vyvolal mezinárodní skandál. Peruánci nařídili vyšetřování

Když o nějaký čas později přistál v Daytonu vrtulník, nechal se jeho pilot údajně slyšet, že nedávno pronásledoval podivné plavidlo. Když se to obě ženy dozvěděly, zažalovaly americké letectvo za újmu na zdraví. Soud však jejich návrh zamítl. Koneckonců se nikomu nepodařilo prokázat, že vrtulníky, natož podivný objekt, patřily právě letectvu, které vše popřelo.

To potvrdil pouze Richard Doty, bývalý zvláštní agent letectva, který více než jednou šířil dosud nepotvrzené informace o spojení americké vlády a fenoménu UFO. Podle jeho tvrzení testovalo letectvo prototyp plavidla s jaderným pohonem, u něhož došlo k závadě zrovna nad silnicí, po které obě ženy s chlapcem jely. Jako u všech informací, jež předložil, ale jakékoli důkazy chybí.

Zdroje: Aircraft Supply/Texas UFO Sighting

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom