Je hezký, propusťte ho, prosily fanynky. Brutální vrah Wade Wilson dostal trest smrti

Psal se rok 2019, když bestiální vrah Wade Wilson ve městě Cape Coral na západním pobřeží Floridy připravil o život dvě ženy. S odpornými činy se následně po telefonu nadšeně svěřoval svému otci. Mediální pozornost věnovaná případu mu ovšem přinesla i fanynky, které dokonce sepsaly petici, v níž požadovaly jeho propuštění. Navzdory tomu byl nyní Wilson odsouzený k trestu smrti.

Po medializaci případu Wadea Wilsona se opět ukázalo, že fenomén vrahů jako sex symbolů bohužel ještě není zcela vymýcený. Stačilo, aby se na sociálních sítích objevily jeho fotografie a videa ze soudní síně, aby si získal fanynky. Ty přitom zcela přehlížely, jak brutálních činů byl schopen. Z míry je nevyvedlo ani to, že kromě jiných emocí u soudu neprojevil ani špetku lítosti vůči obětem či pozůstalým.

Přečtěte si také: Dvorek plný mrtvol silně zapáchal. Sériová vražedkyně zabíjela mnoho let, manžela nacpala do bedny

K fascinaci Wilsonem ženám a pubertálním dívkám stačila v podstatě jen prázdnota v jeho očích, uhlazený vzhled a tetování v obličeji, a to včetně hákového kříže. Díky svému vzezření získal mimo jiné i přezdívku Joker podle komiksového padoucha.

Internetem začala brzy kolovat petice za jeho propuštění. Důvod? Wade Wilson je podle jeho obdivovatelek moc hezký na to, aby strávil zbytek života ve vězení. K petici ovšem u soudu absolutně přihlédnuto nebylo a vrah přezdívaný Deadpool si vyslechl verdikt trestu smrti. O přesném datu popravy se pak bude rozhodovat v polovině září.

Vraždění pro radost

Ženy, které Wilson v roce 2019 stejného dne nemilosrdně připravil o život, se jmenovaly Kristine Melton (35) a Diane Ruiz (43). Jednu z obětí potkal v baru, odjel s ní k ní domů a následně ji ve spánku uškrtil. Poté ukradl její vůz. Druhou oběť měl k sobě nalákat pod záminkou otázky na cestu. Zmlátil ji, škrtil a vyhodil z auta. Když viděl, že se ještě hýbe, minimálně desetkrát ji přejel.

Se svými činy se vrah po telefonu následně svěřoval otci, nadšeně vyprávěl každý detail obou událostí. Otec k jednomu z hovorů za jeho zády přizval i matku, která neváhala a vše předala úřadům. Policie Wadea zadržela a obvinila z vraždy prvního stupně. Porota ho nakonec shledala vinným ze šesti obvinění, včetně dvou vražd prvního stupně, krádeže, ublížení na zdraví a dalších.

Nevídaná zrůdnost

Po vynesení rozsudku trestu smrti obhájce Wilsona povstal, aby jeho jménem požádal soud, aby ho do cely smrti dostal, co nejdříve to půjde. Vyjádřil tak přání svého klienta, aby byl popraven v co nejkratším termínu. Rodiny obětí prohlásily, že na popravu se půjdou podívat, aby se dočkaly alespoň minimální satisfakce za agónii, kterou jim vrah způsobil.

Mohlo by vás také zajímat: Nejlepší herec mezi českými vrahy zabíjel proudem kvůli žárlivosti. Hájil se jako ze scénáře

K fascinaci brutálním vrahem, který zabíjel čistě jen pro radost, kterou mu to přinášelo, se na tiskové konferenci vyjádřila i státní zástupkyně. „Dělám to už 34 let a musím říct, že jsem nikdy neviděla někoho tak zlého, jako je Wade Wilson. A nikdy jsem nebyla tak ohromená, když jsem viděla některé lidi v komunitě, kteří si skutečně myslí, že je dobrý nápad podporovat někoho tak zrůdného,“ řekla Amira Fox.

Zdroje: Daily Mail, News-Press, The Sun

Video, které jste mohli minout: Stále chce ubližovat. Sadistická vražedkyně Sudků detailně popsala, jak se zvrácenou touhou bojuje

Eliška Reiglová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom

Posedlost sluncem

Dokumentární / Cestopisný / Historický / Kulturní a společenský