26. června 2024 09:45
Komerční sdělení

Největší motoudálost v ČR! Mistrovství světa WorldSBK začne 19. července na Autodromu Most

Připravte se na vzrušující závodní víkend plný adrenalinu! Od 19. do 21. července 2024 se na Autodromu Most odehraje Mistrovství světa WorldSBK, vrcholná událost světového šampionátu motocyklů kategorie Superbike. Česká republika bude šestou zastávkou šampionátu po světových okruzích jako Catalunya, Assen, Donington Park, nebo australský Phillip Island.

Závodní víkend v Mostě nabídne široké spektrum závodů od WorldSSP300, až po letos mimořádně vyrovnanou královskou třídu WorldSBK, kde o titul bojuje španělský jezdec Alvaro Bautista, Toprak Razgatlioglu z Turecka a Nicolo Bulega z Itálie. Závody rozproudí krev fanouškům a to jak v sobotu, tak v neděli. Ale to není vše!

Šampionát světových superbiků je dobře známý pro své těsné propojení s fanoušky, kteří se dostanou mnohem blíže k jezdců a týmovému zázemí, než tomu bývá zvykem. Samozřejmostí je i bohatý doprovodný program. Fanoušci tak mohou nahlédnout i do zákulisí týmových boxů, připraveny jsou autogramiády, setkání s jezdci, pódiové show, ale i mnoho dalších zážitků specifických pro světové superbiky. Jako například když po každém závodě projíždí vítězové paddockem tzv. Victory Lane, kterou lemují fanoušci a zdraví své idoly z bezprostřední blízkosti.

Na startovním roštu v mosteckého autodromu samozřejmě nebudou chybět ani čeští jezdci! Ve třídě WorldSSP300 se představí Petr Svoboda a Filip Novotný, v šestistovkách Ondřej Vostatek a další, kteří pojedou na divokou kartu.

Fanoušci z řad motorkářů si na konci každého dne budou moct užít Bike Parade – společnou jízdu po dráze.

Zajistěte si zvýhodněné vstupenky v on-line předprodeji kde základní vstupné začíná už na 450 Kč. Kompletní ceník a další informace o akci najdete na stránkách www.superbike-most.cz.

Komerční sdělení

Populární filmy na Prima Zoom

Posedlost sluncem

Dokumentární / Cestopisný / Historický / Kulturní a společenský