11. září 2023 11:35

Stále chce ubližovat. Sadistická vražedkyně Sudků detailně popsala, jak se zvrácenou touhou bojuje

Bez lítosti (1) – Život ve vězení

Brutální vražda v obchodním centru otřásla veřejností. Michelle Sudků je se svým uvězněním spokojená. Její příběh můžete sledovat v prvním díle nové dokumentární série Bez lítosti, která poběží v úterý 12. září ve 21:30 u kolegů na Prima COOL.

Michelle Sudků, rozená Karolína, rozhodně neměla radostný start do života. Ten jí komplikovala neurotická matka, která protežovala jejího bratra, pocit, že se narodila ve špatném těle, a sadistické choutky, jež se v ní začaly pozvolna probouzet.

Poprvé jim naplno dala průchod, když zabila rodinného psa a následně se na něm pohlavně ukájela. Když se vnitřní démoni začali po čase ozývat znovu a Sudků si svou frustraci vybíjela na kočkách v chovatelské stanici, kterou si zřídila s přítelkyní, rozhodla se podstoupit léčbu. Ta bohužel nezabránila nejhoršímu.

K tématu: Sadistka napadla ženu, chtěla zpět na psychiatrii. Později vraždila mezi regály na Smíchově

Poezie vraždy

Krátce po propuštění z léčebny bylo Sudků jasné, že v okolním světě nemá šanci. Byla zdravotní sestrou, přesto si ale nedokázala udržet trvalou práci, zajistit bydlení či celkově se do společnosti zařadit. Sudků měla před sebou jedinou možnost, nechat se zavřít natrvalo. Proto si ve smíchovské kavárně náhodně vybrala ženu, jíž se na toaletě pokusila uškrtit svým tričkem, oběť však vzbudila rozruch, a tak musela Sudků utéct s nepořízenou. Brzy přišla jiná příležitost.

Sudků 21. července 2016 zamířila do obchodního centra na Andělu, kde ubodala náhodně vybranou ženu. Záběry z průmyslových kamer, jež zachycují chvíle před hrůzným činem, uvidíte v pořadu Bez lítosti na Prima COOL. V pořadu Michelle Sudků mluví i o své minulosti, nutkavých potřebách opakovaně ubližovat i o životě ve vězení, kam i podle svého mínění patří. Sudků v těch okamžicích přestává být zrůdou ze zpráv a představuje se jako někdo, kdo se snaží se svým nutkáním bojovat léky i arteterapií.

První díl nové dokumentární série Bez lítosti poběží v úterý 12. září ve 21:30 u kolegů na Prima COOL.

Zdroje: Novinky.cz CNN Prima News / iRozhlas.cz

Podívejte se na reportáž Karolíny Oehmové s Michelle Sudků:

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom