21. června 2024 05:00

Letní číslo časopisu Prima ZOOM – nejlepší čtení na prázdniny

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 20. června.

Šéfredaktorka časopisu Lenka Klicperová si tentokrát k rozhovoru vybrala skvělou herečku a skoro abstinující alkoholičku Terezu Ramba. 11. července má premiéru snímek Zápisník alkoholičky. Po úspěchu filmu Úsměvy smutných mužů se režisér Dan Svátek vrací k tématu alkoholismu, tentokrát toho ženského. Předlohou jeho nového celovečerního díla se stal stejnojmenný blog Michaely Duffkové, za který získala cenu Magnesia Litera. Hlavní roli v otevřené zpovědi o tom, jak snadné je propadnout závislosti, jak těžké je si ji připustit a ještě těžší se z ní dostat, hraje právě zpovídaná Tereza Ramba.

Druhé letošní vydání tradičně přináší představení známých osobností z pořadu 7 pádů Honzy Dědka, např. Elišku Balzerovou, Hanu Holišovou nebo Petra Kolečka a další. Odhalíme tajemství afrických rituálů. Dokážeme, že na velikosti záleží – ponoříme se do nanosvěta. Rozebereme další aktuální témata – věčné mládí a zabijáky mikroplasty. Ohlédneme se do minulosti – 50 let amerického versus ruského vesmírného programu. Nebude chybět to, co nás fascinuje už věky – podíváme se na sex ve starověkém Egyptě. Budeme cestovat po italských ostrovech, americké divočině, ale dopřejeme si i adrenalinovější zážitky. Prozradíme recept na větší mozek a zdravější spermie. Fascinující svět přírody přiblíží regenerující zvířata. Vybereme pár zajímavých kulturních tipů a přineseme ještě mnoho dalších zajímavostí.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz. Bude vám chodit 4x ročně rovnou do schránky. Navíc si můžete objednat roční předplatné magazínu s dárkem v podobě rodinné vstupenky do DinoParku podle vlastního výběru v hodnotě 790 Kč. Zažijete nezapomenutelný výlet do druhohor pro dva dospělé a dvě děti. Za čtyři vydání magazínu s tímto dárkem zaplatíte pouze 399 Kč. Předplatné magazínu Prima ZOOM je totiž ideální dárek pro každou příležitosti všem milovníkům poznávání i zábavy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom

Posedlost sluncem

Dokumentární / Cestopisný / Historický / Kulturní a společenský