20. března 2024 08:00

První letošní číslo časopisu Prima ZOOM je právě v prodeji

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází první jarní den – ve čtvrtek 21. března.

Přiblíží vám život královny snowboardu i parketu Evy Adamczykové, roz. Samkové. Mimo jiné také olympijská vítězka má ve svých třiceti spoustu důvodů ke spokojenosti. Ve sportu se jí daří, loni uchvátila televizní publikum svými tanečními výkony v televizní soutěži a v únoru letošního roku měl premiéru dokument o jejím životě Efka, nejrychlejší holka ve vesmíru. V rozhovoru pro magazín Prima ZOOM vypráví, proč je dobré občas prohrát, o milovaných Krkonoších a taky o tom, proč si neumí představit život bez psů ani koní.

Aktuální vydání dále tradičně přináší představení známých osobností z pořadu 7 pádů Honzy Dědka, např. Halinu Pawlowskou nebo Štefana Margitu. Přiblížíme vám všední den špiona – žijí ve lži, ale sami nemohou nikomu věřit. Vezmeme vás na Stezku korunami stromů Krkonoše. Prozradíme, kdo přežije jaderný výbuch. Projdeme si století, které změnilo svět. Představíme nesmrtelnou legendu – královnu Kleopatru, která si různými intrikami naklonila nejslavnější muže své doby. Vrhne se na vás Vilém I. Dobyvatel, jeden z nejodvážnější králů středověku. Budeme se snažit rozkrýt myšlení v nepochopitelném světě kamikadze. Projedeme křížem krážem Portugalsko a vydáme se i na Kanárské ostrovy. Dáme si k obědu mrtvolu. Odhalíme význam barev ve světě zvířat. Nesmí chybět nejzajímavější kulturní tipy ani nepřeberné množství dalších zajímavostí.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz. Bude Vám chodit 4x ročně rovnou do schránky. Navíc si můžete objednat roční předplatné magazínu s dárkem v podobě vstupenky v hodnotě 350 Kč od Stezky korunami stromů v Krkonoších. Vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na tuto bezbariérovou atrakci, a zároveň i na dětské hřiště Emilův lesní svět. Za čtyři vydání magazínu s tímto dárkem zaplatíte pouze 340 Kč. Předplatné magazínu Prima ZOOM je totiž ideální dárek pro každou příležitost pro všechny milovníky poznávání i zábavy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom