21. března 2023 07:00

První číslo časopisu Prima ZOOM v letošním roce bude o svobodě, přírodě, historii a cestování

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 23. března. Tentokrát vám přinášíme otevřený rozhovor s oblíbeným hercem Markem Němcem, pro kterého je svoboda velká věc. A možná o něm nevíte, že se věnuje také režii. Šéfredaktorka Lenka Klicperová s ním vedla zajímavý a překvapivý rozhovor o eutanazii, genderu, seriálech, moci či egoismu.

Aktuální vydání přináší velké množství zajímavých témat. Nakoukneme do zázemí známých osobností z pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Připomene vám roky, které změnily chod dějin. Podíváme se na velmistry útěků s Morganem Freemanem. A protože alternativní historie nepřestává fascinovat, zamyslíme nad tím, co by bylo, kdyby. Dotkneme se symbolu nedosažitelnosti – svatého grálu. Budeme luštit záhadu Voynichova rukopisu. Další historické tajemství odhalí článek o Pompejích. Vydáme se do hlubin posedlosti s prvním českým akvanautem Pavlem Grossem. Vezmeme vás do Žofínského pralesa nebo se podíváme ptákům pěkně pod křídla. Také vám prozradíme, že příroda je ten nejlepší inženýr.

Jaro nám klepe na dveře – a to je čas, kdy se probouzí i chuť cestovat. Společně s partnerem čísla CK Blue Style budeme opět pokračovat v cestovatelském speciálu. Tentokrát vás vezmeme do nejrozmanitějšího emirátu Ras Al Khaimah, který nadchne každého cestovatele. Ale tím výčet různorodých zajímavostí aktuálního čísla zdaleka nekončí.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz. Bude jim chodit 4x ročně rovnou do schránky. Navíc si můžete objednat roční předplatné magazínu s dárkem od Stezky korunami stromů v Krkonoších. Dárkem je vstupenka v hodnotě 350 Kč právě na krkonošskou Stezku korunami stromů, která vás opravňuje ke vstupu na tuto bezbariérovou atrakci a zároveň i na dětské hřiště Emilův lesní svět. Vy za 4 vydání magazínu s tímto zajímavým zážitkem zaplatíte pouze 340 Kč. Předplatné magazínu Prima ZOOM je totiž ideální dárek pro každou příležitost pro všechny milovníky poznání i zábavy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom