Únos mimozemšťany prožil hned dvakrát. Podívejte se na mrazivé vyprávění

Blízká setkání u protinožců S1 (5) – UFO v Libanonu

Mimozemské únosy patří k oblíbeným moderním mýtům. Příchuť tajemna, kombinovaného s oblíbenými prvky science fiction, dodnes fascinuje nejen fanoušky táborových historek i diváky Akt X.

Jedním z bezpočtu lidí, kteří se podle svých tvrzení stali oběťmi mimozemského únosu, je také Peter Khoury, muž narozený v Libanonu, ale od dětství žijící v Austrálii. Khoury se s médii podělil o svůj nevšední zážitek, který se mu stal 12. července roku 1988. Tehdy byl se svým otcem a bratrem v jedenáct hodin v noci doma a dívali se na televizi. Když si šel Peter lehnout, stala se mu ta nejdivnější možná věc.

Noční návštěva

Náhle ucítil, jak jej cosi chytilo za kotníky a podivné brnění mu začalo stoupat po celém těle až k hlavě. „Byl jsem ochromený, nemohl jsem pohnout ničím kromě očí. Těmi jsem mohl pohybovat, otevírat je i zavírat. Můj mozek fungoval, ale nemohl jsem dělat nic fyzicky. Chtěl jsem zavolat členy rodiny, ale nemohl jsem ven dostat žádná slova. Začal jsem panikařit, myslel jsem, že už nikdy nebudu chodit. Myslel jsem, že jsem vážně chromý.“

Náhle se u jeho postele objevily zvláštní postavy. Byly zahalené, měřily necelý metr a měly černé vrásčité tváře. Ve své mysli náhle zachytil telepatickou zprávu. Říkali mu, aby se nebál, že mu nikdo neublíží. Spatřil další bytosti – byly štíhlé, vysoké s velkýma černýma očima a úzkou bradou a zlatavě žlutou pokožkou. Stres byl náhle pryč. Bytosti mu přiložily ke spánku jehlici a ucítil vpich. Náhle byli všichni pryč a Khoury se mohl hýbat. Vyskočil z postele a běžel za otcem a bratrem, kteří spali. Když se druhý den svěřoval přítelkyni, nalezl na místě, kam bytosti přikládaly jehlu, vpich. A vzpomněl si i na další věc, která jej přiměla si rozpomenout na zcela jinou, ještě starší zkušenost.

Čtěte také: Těla nelidského původu a UFO? Každý rok se někdo ozve s odkazem na armádu, říká Spratek

Jednou z věcí, kterou mu podivní tvorové řekli, byla „Nemusíš se bát, bude to úplně jako posledně.“ Co ale znamená „jako posledně“? Zážitek, na který se následně rozpomněl, Khouryho uslyšíte vyprávět v seriálu Blízká setkání u protinožců na Prima Zoom. Stalo se to ještě v rodném Libanonu v létě roku 1971, kdy si jako dítě hrál s kamarády na jedné z plochých střech stejně jako každý den. Náhle všichni ztuhli. Vznášela se nad nimi velká koule, o níž si Khoury zprvu myslel, že jde o vrtulník. Pak všichni ztratili vědomí a probudili se v přízemí budovy.

Zdroje: Library of Congress/World Cat

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom