5. června 2024 11:10
Komerční sdělení

Disney Lorcana: Připravte se na epickou bitvu dobra a zla

Sběratelská karetní hra Disney Lorcana pobláznila nejenom hráče, ale i milovníky Disney filmů. V únoru si ji poprvé mohli zahrát i Češi. A protože sklidila velký úspěch, vydavatel Ravensburger právě teď uvádí čtvrtou sadu s názvem Ursula‘s Return.

Takovou senzaci nikdo nečekal: Disney Lorcana boduje nejen u hráčů

Karetní sběratelskou hru Disney Lorcana představili v Americe teprve loni v srpnu. Nejprve vydali první sérii kartiček jen pro pár vybraných zemí, o které ale fanoušci projevili neskutečný zájem.

Proto se tvůrci rozhodli vrhnout do světa Lorcany mnohem víc. Mimochodem, zmíněné první kartičky mají neuvěřitelnou hodnotu – sběratelé jsou ochotni za ně zaplatit v přepočtu i desítky tisíc korun.

O čem v celé hře jde? Stáváte se Illumineerem v magické říši Lorcana. Pomocí magického inkoustu přivoláváte ikonické Disney postavičky, které tak dobře znáte z dětských let – Petra Pana, Lvího krále, ale i myšáka Mickeyho a další milované kreslené postavičky.

Jednoduchá pravidla, která pochopí babička i malý školák

Pravidla hry jsou narozdíl od jiných sběratelských karet velmi jednoduchá a snadno pochopitelná – proto ji bez problému zvládnou i děti od 8 let. To činí z Lorcany perfektní způsob, jak k sobě přitáhnout nejen vášnivé hráče, ale i běžné smrtelníky, kteří hledají jen zajímavou deskovku pro sebe a svou rodinu.

Zpátky ve velkém stylu: Čarodějnice Uršula přichází

Čtvrtá sada s názvem Ursula‘s Return vrací zpátky do hry mořskou čarodějnici Uršulu. Je známá svými mazanými a mocichtivými plány a tentokrát si jde pro celou říši Lorcana. Jediní, kdo jí stojí v cestě, jste VY.

Další novinkou je také speciální Illumineer‘s Quest „Deep Trouble“. Jde o speciální misi, na kterou se můžete vydat sami, nebo vytvoříte tým s dalšími hráči. Společně se pak vydáváte na honbu za Uršulou, která na vás samozřejmě připravila několik nekalých praktik, které vám to mají ztížit.

Celou hru si můžete dát ve 4 různých úrovních, takže nabízí opravdu nekonečně mnoho způsobů, jak ji můžete hrát. Nejnovější sadu Disney Lorcana a další příslušenství dostanete už nyní ve specializovaných herních obchodech a od 31. května u dalších prodejců.

Komerční sdělení