Papua Nová Guinea - Nejexotičtější oblast planety

Ve středu 24. dubna se veřejnosti v Kolektivním domě ve Zlíně představí známý dobrodruh a cestovatel Rudolf Švaříček. Jeho přednáška, která je součástí 28. ročníku Festivalu cestování, poznávání a sbližování kultur NEZNÁMÁ ZEMĚ, přinese poutavé vyprávění z jedné z nejexotičtějších oblastí planety – Papuy Nové Guineje.

Rudolf Švaříček, proslulý svými odvážnými expedicemi a nekonečnou zvědavostí, nabídne divákům jedinečný pohled do světa, kde se zdá, že čas zastavil a příroda ovládá vše. "Navštívil jsem mnoho exotických míst, ale Papua Nová Guinea mě opravdu uchvátila. Je to jako vstup do ztraceného světa, kde se čas zastavil a příroda vládne vším. Každý roh, každé setkání s místními lidmi byly pro mě nezapomenutelné zážitky plné dobrodružství a objevování,“ říká Rudolf Švaříček.

Přijměte pozvání k cestě do tajemného světa, kde světlo není jen signálem dne, ale klíčem k přežití pro lidi, kteří se rodí a žijí ve stínu neznámých území. Rudolf Švaříček odhalí tajemství kultur, jež znají pouze odraz svých tváří v hladině vody, a využívají archaické nástroje jako kostěný nůž, kamennou teslici či ratan k rozdělání ohně.

V rámci přednášky se diváci mohou těšit i na představení audioknihy "TAMTAMY ČASU" od autorů J. Hanzelky, M. Zikmunda, M. Stingla a samotného Rudolfa Švaříčka. Akce začíná v 18:00 a je součástí Festivalu NEZNÁMÁ ZEMĚ 2024, jehož je Prima ZOOM partnerem.

Nechte se unést dobrodružstvím do neznámých krajin a přijďte objevit svět, o kterém jste možná mysleli, že již neexistuje. Těšíme se na vaši účast!

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom