Největší cestovatelsko-outdoorový festival v ČR už 11.–12. 11. 2023

Miluješ cestování? Nevíš, kam příště? Nebo potřebuješ konkrétní tipy na cesty? Podrobně více než 40 cestovatelských destinací, setkání se známými osobnostmi, praktické rady. Budeš mít velký prostor se ptát – všichni přednášející jsou odborníci na dané země.

Pavel Svoboda nám ukáže tajné kouty Peru, Petr Horký provede Srí Lankou a Pepa Vrtal ukáže Kappadokii z pohledu Fotra na cestách. Michal Orsava nás naučí, jak dělat cestovatelská videjka. S dalšími desítkami průvodců a cestovatelů se podíváme například do Jordánska, Ománu, Jemenu, Maroka, Mexika, Bolívie, Japonska, Thajska, Vietnamu, Nepálu, Indie, Ugandy a na safari se rozjedeme do Tanzanie, Namibie a Keni.

Čeká nás taky krásná příroda Nového Zélandu, Sokotry nebo Patagonie. V Evropě navštívíme Švýcarsko, portugalskou Madeiru i Azory, španělské ostrovy Mallorku, Menorku a Ibizu, Albánii či Šicberky. Norsko prozkoumáme v létě i při zimních přechodech.

Nezapomínáme ani na smysluplnou pomoc – pojďme se spolu podívat, jak se zachraňují zvířata před pytláky a stinnou stránkou turismu. A máme pro vás také zábavný kurz udržitelného cestování, života v dodávce, kurz focení mobilem nebo si můžete během cestovatelské seznamky Lůcy Kutrové hravě najít parťáka.

www.FestivalObzory.cz

FFUK Praha 1, Staroměstská metro A

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom