Poslední číslo časopisu Prima ZOOM v letošním roce bude atomově zajímavé

Magazín Prima ZOOM, který zaostřuje na poznání, vychází ve čtvrtek 24. listopadu. Tentokrát vám přinášíme ojedinělý rozhovor s atomovou lady Danou Drábovu. Jak moc ovlivňuje ceny energií válka na Ukrajině? Bude čím topit a svítit? Budeme na to mít? A použije Rusko jadernou zbraň? Podle předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost by se ceny zvýšily i bez války, plynu je dost, situace se uklidní a pravděpodobnost použití jaderné zbraně se blíží nule. Tak snad jsme vás trochu uklidnili, a hlavně se dozvíte, že energie máme nekonečno, jen ji neumíme využívat.

Aktuální vydání přináší rovněž mnohá jiná poutavá témata. Představíme další zajímavé osobnosti, které se objevily v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Čeká vás brzké odhalení mimozemského života. Poodhalíme nebezpečí tání permafrostu. Přiblížíme nedávnou nehezkou historii gulagů a Hitlerových žen. Zajímá vás, jestli se Jan Žižka bál pekla? Prozkoumáme tři póly cestovatele Petra Horkého. Nakoukneme pod kuklu motýla. Ukážeme vám poklad švýcarských horských chlupáčů a další zajímavosti zvířecí říše.

Zima sice pomalu klepe na dveře, ale proč si nevyrazit někam do dálek? Společně s partnerem čísla CK Blue Style tak budeme pokračovat v dalším cestovatelském speciálu. Zavítáme do Dubaje – země, kde zažijete vše, na co si vzpomenete. Odhalíme nejlépe střežené tajemství Barbadosu. Ale tím výčet různorodých zajímavostí aktuálního čísla zdaleka nekončí.

Aktuální číslo čtvrtletníku Prima ZOOM přináší spoustu pestrých informací a zajímavostí na sto stranách jen za 68 Kč. Pro fanoušky nejen Prima ZOOM doporučujeme si magazín objednat na webu SEND.cz a bude jim chodit 4x ročně rovnou do schránky. Ideální dárek pod stromeček pro všechny milovníky poznání i zábavy.

redakce Prima Zoom

redakce magazínu Prima Zoom

Všechny články autora

Populární filmy na Prima Zoom